EIGENTIJDSE
APPARTEMENTEN

EIGENTIJDSE
APPARTEMENTEN

Type A1Type A2Type BType CType DType E

Park Zelandus

16 Stijlvolle appartement en 2 riante penthouses

NIEUWE KOOPAPPARTEMENTEN BESCHIKBAAR !

In de groene, waterrijke omgeving aan het Zuiderpark in Terneuzen verrijzen 3 urban villa's met ieder 16 stijlvolle appartementen en 2 riante penthouses. Er is vollop parkeerruimte en alle woningen beschikken over een prettig balkon. Veel voorzieningen bevinden zich op steenworp afstand zoals o.a. een groot winkelcentrum.

Interesse?
Stap binnen bij Van Huisstede Makelaardij en laat u vrijblijvend informeren over de beschikbare appartementen of vraag een brochure aan door rechts op deze pagina uw gegevens in te vullen.

NU OOK HUURAPPARTEMENTEN !
De realisatie van gebouw "Aglaia" is gestart, waarmee nu ook huurappartementen beschikbaar komen vanaf €750,- per maand.

NIEUWE KOOPAPPARTEMENTEN !
Tegelijkertijd wordt het gebouw "Euphrosine" gerealiseerd, hierdoor komen nieuwe koopappartementen beschikbaar vanaf €169.900,- v.o.n.

Stap binnen zaterdag 3 februari op de Infodag tussen 10:00 en 15:00 uur in het Churchillhotel Terneuzen (Churchillaan 700 Terneuzen) voor meer informatie over de huurappartementen. Of neem alvast een kijkje op de website van Van Huisstede Makelaardij.
Naar de top